Web director cu inscriere gratuita

Telefonie mobila

Telefonie mobila
Center Banners
Magazin online ce comercializeaza accesorii pentru telefoanele mobile. Pe site se pot gasi atat detalii tehnice despre fiecare produs cat si un blog in care sunt prezentate detaliat anumite telefoane.
http://www.accesoriioriginalegsm.ro/
(Clicks: 74; Listing added: Jun 16, 2011) Listing Details Report Broken  Listing
Comercializam telefoane mobile BlackBerry intr-o gama larga de modele. Va asteptam oricand pe siteul nostru cu telefoane mobile blackberry la preturi de importator.
http://www.telefonik.ro
(Clicks: 174; Listing added: Jul 22, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Dupa succesul neasteptat de mare a lui HTC One, compania taiwaneza s-a hotarat sa lanseze si o versiune mai un pic mai mica, HTC One Mini, acesta este dotat cu caracteristici mai modeste, dar cu acelasi design revolutionar si cu aceeasi interfata atragatoare. Afla de pe blogul htconeminipret.com ultimile stiri, zvonuri si preturi pentru noul HTC One Mini.
http://htconeminipret.com/
(Clicks: 0; Listing added: Aug 30, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Compania Apple a anuntat lansarea unui iPhone cu buget redus odata cu cea a noului iPhone 5S, noul iPhone ieftin a fost denumit iPhone 5C, C-ul venind din cate s epare de la cuvantul "Colour". Afla de pe blogul iphone5cpret.com data de lansarea oficiala, stiri, zvonuri si eventualul pret al noului iPhone.
http://iphone5cpret.com/
(Clicks: 0; Listing added: Aug 30, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
NokiaGSM.ro este un magazin online ce comercializeaza telefoane Nokia, iPhone, Samsung sau BlackBerry si intreaga gama de accesorii pentru acestea, componente telefoane, piese telefoane si accesorii telefoane.
http://www.nokiagsm.ro
(Clicks: 0; Listing added: Jan 17, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Un site care prezinta informatii despre telefoane mobile. Oferim descriere detaliata la toate modelele telefoane mobile. Toate modelele de telefoane pentru toate gusturile si nevoile fiecaruia, de la cele mai renumite marci din domeniu.
http://www.cumpar-telefoane.info
(Clicks: 152; Listing added: Dec 10, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
solutii de decodare telefoane mobile. accesorii gsm, echipamente de lucru.
http://www.electrolandgsm.ro
(Clicks: 158; Listing added: Sep 14, 2008) Listing Details Report Broken  Listing
Suntem o agentie de mobile marketing ce ofera pentru piata din Romania optimizarea si dezvoltarea de site-uri pentru telefoane si dispozitive mobile indiferent de sistemul de operare sub care lucreaza - Iphone, android, windows mobile. Oferim de asemenea si inserarea de cupoane de reduceri, coduri QR sau google map in cadrul paginilor web pentru telefonul mobil.
http://www.mobizup.com
(Clicks: 0; Listing added: Mar 28, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
Diangi Grup ofera servicii de deblocare / decodare telefoane, service mobile, reparatii software / hardware telefoane, reparatii laptopuri, recuparare date, vanzari telefoane si accesorii telefoane.
http://www.gsm4you.com.ro/
(Clicks: 60; Listing added: Sep 2, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
http://www.germanos.ro
(Clicks: 109; Listing added: Sep 14, 2008) Listing Details Report Broken  Listing
Sort listings by: Alphabetic Date Clicks Rank    ascending | descending

Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 98 bytes written, possibly out of free disk space in /home/wishbox/public_html/includes/config.inc.php on line 187
WARNING: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) [ 21 Aug 2018 06:01:26 ] in Unknown:0


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 174 bytes written, possibly out of free disk space in /home/wishbox/public_html/includes/config.inc.php on line 187
WARNING: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) [ 21 Aug 2018 06:01:26 ] in Unknown:0