Web director cu inscriere gratuita

Acest site (webdirector) este de vanzare. Clic pentru mai multe detalii

Cursuri

Center Banners
Cfpdr elibereaza certificat valabil international pentru orice tip de cursuri de perfectionare in Bucuresti, Constanta sau Tulcea, realizate la noi. Schimba-ti meseria cu unul din cursurile noastre de perfectionare din Bucuresti, Constanta sau Tulcea si nu vei regreta. Oferta noastra cuprinde cursuri de perfectionare in Bucuresti, Constanta sau Tulcea pentru 70 de meserii.
http://cfpdr.eu
(Clicks: 0; Listing added: Apr 11, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Scoala Confident organizeaza cursuri de securitate specializate pentru Detectiv Particular, Manager de Securitate, Proiectant Sisteme de Securitate, Inginer Sisteme de Securitate, Dispecer Centru de Alarma
http://www.cursurisecuritate.ro
(Clicks: 1; Listing added: Feb 20, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
AdminPedia ofera cursuri de perfectionare, seminarii, workshop-uri si simpozioane pentru aprofundarea sau actualizarea cunostintelor in diverse domenii pentru administratia publica din Romania.
http://www.adminpedia.ro
(Clicks: 0; Listing added: Mar 5, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Cursuri franceza,engleza,limba romana pentru straini,training companii,firme,pregatire angajati,manageri,directori,cursuri ambasade limba romana pentru straini.Individual sau grup.Nivel A1,A2,B1,B2,C1,C2, limbaj general sau specializat:HR,IT,business,medical,juridic,turism,hotel,bancar,financiar,comercial,secretariat,relatii internationale.Module intensive,de conversatie.Parcursuri personalizabile.Pregatire examene:emigrare,DELf,DALF,TEF,CAE,KET,PET,IELTS,YLE.Copii si adulti.
http://www.cursupedia.ro
(Clicks: 0; Listing added: Aug 20, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Scoala de limbi straine Follow Me ofera cursuri de engleza in Bucuresti pentru copii, adulti, persoane fizice si juridice.
http://www.followme.ro
(Clicks: 0; Listing added: Jan 29, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Centrul Eurolenguas organizeaza atat cursuri pentru incepatori, vorbitori la nivel mediu sau avansat (copii sau adulti), cat si cursuri de specialitate pentru companii. Printre beneficiile oferite se numara grupele mici de cursanti, flexibilitatea in stabilirea orarului, dar si un certificat bilingv gratuit. In plus, ne putem deplasa la sediul dumneavoastra, pentru a va face mai usoara prezenta la cursuri.
http://www.eurolenguas.ro
(Clicks: 0; Listing added: Apr 2, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Site-ul nostru iti ofera posibilitatea de a simula examenul de permis, exact asa cum este el, oferindu-ti intrebari exact ca la examen. Ia si tu premisul din prima.
http://www.chestionare-auto-drpciv.ro
(Clicks: 0; Listing added: Feb 9, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Pregateste-te pentru examenele de Economie pentru bacalaureat si admitere in invatamantul superior, alegand varianta optima: lectia online de Economie - un concept nou de pregatire, ce aduce profesorul de Economie la tine acasa (meditatii online, prin intermediul calculatorului).
http://lectiadeeconomie.ro
(Clicks: 0; Listing added: Dec 29, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
Euro Personal SRL este lider pe piata ieseana de formare profesionala si ofera urmatoarele cursuri, atat in Iasi, cat si in alte orase mari din tara: - WinMentor, - Autocad, - Web design, - grafica (Photoshop si Corel Draw), - engleza, germana, italiana, franceza, - contabilitate, - formator, - asistent manager, - operare PC, - control parental, - inspector resurse umane.
http://www.europersonal.ro
(Clicks: 0; Listing added: Apr 19, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Training Cariere SRL ofera o gama variata de cursuri pentru formarea profesionala a adultilor. La cerere se pot organiza stagii de pregatire la sediul beneficiarilor. Organizam in orasul Iasi si in alte localitati urmatoarele cursuri: - limba engleza incepatori si mediu, - Formator (echivalent cu Formator de formatori)
http://www.trainingcariere.ro
(Clicks: 0; Listing added: Apr 19, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Sort listings by: Alphabetic Date Clicks Rank    ascending | descending

Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 98 bytes written, possibly out of free disk space in /home/wishbox/public_html/includes/config.inc.php on line 187
WARNING: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) [ 18 Aug 2018 02:30:41 ] in Unknown:0


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 174 bytes written, possibly out of free disk space in /home/wishbox/public_html/includes/config.inc.php on line 187
WARNING: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) [ 18 Aug 2018 02:30:41 ] in Unknown:0