Web director cu inscriere gratuita

Cursuri

Center Banners
Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate dar si diplome recunoscute.
http://www.ateliereleilbah.ro
(Clicks: 1; Listing added: Feb 7, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
cursuri engleza Ploiesti, cursuri germana Ploiesti, cursuri limbi straine Ploiesti
http://www.belle-languages.ro
(Clicks: 0; Listing added: Jun 15, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Cursuri cu expertiza internationala in management si coaching, prin compania de consultanta Upway Consulting Grup. Solutiile implementate in companii multinationale sunt acum disponibile pentru dezvoltarea personala a managerilor si personalul din HR.
http://www.upw.ro
(Clicks: 2; Listing added: Dec 29, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
Iti doresti sa inveti o limba straina in cel mai scurt timp? Crystal Mind Academy organizeaza cursuri de limba engleza, franceza, germana sau rusa pentru ca tu sa poti invata tainele unei limbi straine in maxim trei luni de cursuri.
http://www.limbistraine.eu
(Clicks: 0; Listing added: Oct 2, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Macro Training, furnizor de cursuri de formare profesionala, organizeaza cursuri acreditate de formator, manager proiect, expert accesare fonduri europene structurale si de coeziune europene, manager de proiect, expert achizitii publice si inspector resurse umane in Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara si Constanta.
http://www.macro-training.ro
(Clicks: 0; Listing added: Mar 7, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Toate cursurile organizate de Centrul de formare profesionala “Formare Plus” sunt autorizate de catre ANC-Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA), in urma absolvirii fiind eliberate certificate de calificare sau absolvire (dupa caz), recunoscute la nivel national si in statele membre ale Uniunii Europene.
http://cursuri-calificare.com
(Clicks: 0; Listing added: Mar 18, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Cursuri de calificare autorizate la cele mai mici preturi de pe piata. Cursurile de calificare, cursuri de perfectionare sau cursuri de initiere organizate de catre Formare Plus se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta minima de 16 ani.
http://www.cursuricalificare.com
(Clicks: 0; Listing added: Apr 20, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Cursuri de limba germana pentru copii. Metoda Kikus. Centru de limbi straine Constanta.
http://www.germanaconstanta.ro
(Clicks: 0; Listing added: Apr 19, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Cursuri de vanzari prin AsperaCurs Bacau. Te invatam sa fi in topul vanzatorilor pentru orice produs sau serviciu. Apeleaza la noi daca vrei sa devi profesionist in vanzari.
http://www.asperacurs.ro
(Clicks: 0; Listing added: Jul 8, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Avand autotizatie de la Ministerul Muncii si Educatiei oferim cursuri de dezvoltare personala la un raport calitate-pret excelent. Cursurile de dezvoltare personala se adreseaza tuturor celor interesati, indiferent de rangul social. Daca parcurgi cursurile de dezvoltare personala din cadrul institutiei noastre, garantam ca vei deveni un alt om
http://www.premium-teaching.ro
(Clicks: 0; Listing added: Jun 12, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Sort listings by: Alphabetic Date Clicks Rank    ascending | descending

Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 98 bytes written, possibly out of free disk space in /home/wishbox/public_html/includes/config.inc.php on line 187
WARNING: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) [ 21 Aug 2018 06:01:40 ] in Unknown:0


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 174 bytes written, possibly out of free disk space in /home/wishbox/public_html/includes/config.inc.php on line 187
WARNING: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) [ 21 Aug 2018 06:01:40 ] in Unknown:0