Web director cu inscriere gratuita

Acest site (webdirector) este de vanzare. Clic pentru mai multe detalii

Bloguri

Prin 1998 existau doar cateva site-uri personale ce urmau sa se identifice sub denumirea de Weblogs, sau pe scurt blogs (nasul de botez fiind Jorn Barger. Decembrie 1997). Fenomenul a luat amploare, in fapt era si normal atita timp cat insusi sensul internet-ului era in concordanta cu aceasta modalitate de impartasire a informtaiilor. Simplu si direct, adresat atit incepatorilor cat si profesionistilor. Din ce in ce mai multi bloggeri (dupa Peter Merholz) au inceput sa isi deschida jurnale on-line, curand numarul lor reesind mai mult din estimari. O alta problema s-a ivit, aceea a gasirii topicurilor interesante.
Center Banners
Zgarciti.ro este una dintre cele mai mari comunitati, de personae ce sunt zilnic in cautarea si vanzarea de oferte online. Intra si tu si alege gratuit cea mai buna oferta.
http://zgarciti.ro
(Clicks: 1; Listing added: May 7, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Va punem la dispozitie sute de retete culinare asezate foarte bine pe categorii, ca utilizatorul sa o poata gasii cu usurinta. Retete culinare online cu poze, pe care le puteti alege in mod gratuit.
http://www.reteteleculinare.net
(Clicks: 0; Listing added: Jun 1, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Blog Romania - Avocatura, mediere, notariat, legislatie, afaceri, contabilitate, constructii, utile, gratis, IT, software ...
http://www.blog.wellcome.ro
(Clicks: 2; Listing added: Apr 20, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
Vrei sa aflii mai multe despre singuratate ? Vrei sa stii cum sa combati singuratatea ? Intra pe despresinguratate.com .
http://despresinguratate.com
(Clicks: 0; Listing added: Aug 27, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Adrian Sobaru candidat independent la alegerile parlamentare din 2012. Candidat Camera Deputatilor. Un blog despre viata lui Adrian Sobaru, viziunea politica a acestuia si lupta pentru o viata mai buna a copiilor nostri.
http://www.sobaru-adrian.ro
(Clicks: 0; Listing added: Sep 5, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
Blog Sorin Igna - Motto: Fii tu schimbarea pe care o astepti ! Candidat amera Deputatilor PPDD la alegerile 2012, Colegiul 10 Cluj.
http://www.sorin-igna.ro
(Clicks: 0; Listing added: Dec 4, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
Pe site-ul nostru poti gasi recomandari pentru cele mai interesante promotii la televizoare de tip LCD, LED sau 3D. De asemenea, prezentam reviewuri obiective si detaliate despre cele mai noi modele de televizoare aparute pe piata.
http://www.televizoare-ieftine.org
(Clicks: 0; Listing added: Jun 3, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
White Kid scrie despre atentate, conflicte si organizatii teroriste din toata lumea. Am cele mai noi stiri care nu ajung in ziare si la televizor, vei vedea o lume despre care nu stiai nimic. Surse din mediile islamiste si surse oficiale necenzurate.
http://www.white-kid.com
(Clicks: 0; Listing added: Apr 14, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
Popa Marius este blogul unui sofer, pasionat de masini desigur. Dupa cum se stie nu le poti avea pe toate, dar cu siguranta poti invata multe despre toate si in principal despre masini.
http://www.popamarius.com
(Clicks: 0; Listing added: Mar 4, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Cunoasterea inseamna putere, si doar intelegand ce se petrece in jurul nostru ne putem trezi la realitate.
http://trezirealarealitate.ro/
(Clicks: 0; Listing added: Jun 5, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
Sort listings by: Alphabetic Date Clicks Rank    ascending | descending

Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 98 bytes written, possibly out of free disk space in /home/wishbox/public_html/includes/config.inc.php on line 187
WARNING: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) [ 20 Sep 2018 10:32:32 ] in Unknown:0


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 174 bytes written, possibly out of free disk space in /home/wishbox/public_html/includes/config.inc.php on line 187
WARNING: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) [ 20 Sep 2018 10:32:32 ] in Unknown:0